Alates 17. jaanuarist algab kalligraafia valikaine kursus, mille õpetajaks on Ilmar Vallikivi. Registreerimisleht on kooli stendil.

Lisame alla õpetaja Ilmar Vallikivi valikaine lühitutvustuse:

Tere, lugupeetav kolleeg, õpetaja,õpilane, kalligraaf.

Olen Eesti Kujundusgraafikute Liidu liige ja tunnen tõsist muret meie kasvava põlvkonna manuaalse harituse pärast, ning usun, et samad probleemid- (vähenenud õpilaste keskendumisvõime, käekiri on raskesti loetav, arvutid vahetavad välja paberkandjad, põhjalikult on muutunud informatsiooni vahetuse protsess ise) on tähtsad ka teile.

Oleme jõudnud aega, kus tuleks ümber vaadata (ilu) kirja õpetuse (kalligraafia) põhimõtted. See peaks arvestama: uute töövahendite, kirjutamisviiside, ning võimalikult lihtsa ja loetava kirjalahendusega.

Lugupidamisega Ilmar

ilmar.vallikivi@gmail.com