Täiskasvanute kursusel osaleja saab algteadmisi joonistamisest, maalimisest ja kompositsioonist. Joonistusülesanded algavad mõõtmisharjutuste ja lihtsamate geomeetriliste vormide kujutamisega. Peale seda omandatakse erinevate materjalide edasiandmise oskus. Kursuse lõpus õpitakse inimese kujutamist, tehakse tööd modelliga ja üritatakse tabada portree karakteersust.

Maalitundides õpitakse värve segama ja nende abil lihtsamaid vorme edasi andma. Järk-järgult jõutakse keerulisemate esemete ja reflekside kujutamiseni ning kursus lõpeb portree maalimisega.

Kompositsioonis katsetatakse tunde või seisundi edasiandmisest värvi ja kujundiga ning kollaažitehnika abil lahendatakse erinevaid fantaasiaküllaseid ülesandeid. Kursus lõppeb tuntud kunstniku teose interpreteerimisega omas võtmes.

Kursus toimub alates 07.jaanuar 2020 (4 kuud) teisipäeviti kell 18.00-19.35 (ruum 11) õpetaja Lilian Mosolainen`i juhendamisel. Osalustasu 195€. Kursus toimub, kui registreerunud on vähemalt 10 inimest. Registreerimine (ees- ja perekonna nimi) aadressile info@tallinnakunstikool.ee hiljemalt 15.12.19.

Teatame, et 05.11.19. väljakuulutatud täiskasvanute kunstikursus lükkub edasi seoses grupi mittetäitumisega.

Plaanime avada kursuse alates 07.01.2020